OVER ONS

Founded :

MG Lighting is in 2016 opgericht & begonnen met het importeren en distribueren van stage & light equipment onder private label. Door de jaren heen hebben wij onze connecties in China uitgebreid & verstevigd.

Filosofie :

Alvorens wij producten op de markt aanbieden , worden deze eerst uitvoering getest binnen ons eigen verhuurbedrijf.
Vervolgens laten wij de producten modificeren & verbeteren waar bij ons het uiteindelijke doel is om een competitief product dat voldoet aan de hoge Europese kwaliteitsnormen op de markt te brengen.

Productie :

Door de jaren heen hebben we zakelijke relaties uitgebouwd en onze productieniveaus flink opgeschaald. We proberen de aantallen per batch verder uit te bouwen om schaalvoordeel en kwaliteitscontinuïteit te bereiken. Doordat wij het aantal productiemomenten dus verlagen kunnen wij gedurende het productieproces duidelijk toezien op de kwaliteit en waar nodig ingrijpen/aansturen.

Markpositie :

Doordat wij relatief lage overheadkosten hebben , maar toch schaalvoordeel tijdens productie & transport bewerkstelligen zijn wij in staat om kwalitatief gelijkwaardige producten tegen een scherpe prijs op de markt te brengen.

After sales services :

Naast de wettelijk bepaalde garantietermijn van 2 jaar proberen wij ook na die periode een zo goed mogelijk service aan te bieden. Denk hierbij aan de verkrijgbaarheid van spare parts. Ook proberen wij bestaande producten zo lang mogelijk in ons assortiment te houden. Waardoor het bijkopen van eenzelfde product gemakkelijk is & de waarde van uw reeds aangekochte product stabieler blijft.

Lets Talk ! :

U bent van harte welkom in onze showroom te Elsloo Limburg ( op afspraak ) & wij zijn telefonisch en per WhatsApp bereikbaar op 0642464990 of per mail op info@mglighting.nl

DOK Brugge – IP1812 ( 5in1 )
500 PCS – POSEIDON 1